Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
d3b3799d6611d677944f5f86a500beb3_L
  • d3b3799d6611d677944f5f86a500beb3_L
  • 1 (1)

ДИН шина

Практични за монтирање на различни модуларни единици.

Технички податоци:

– Челик, топло поцинкувана со дебелина од 1,1mm.

– Алуминиумска со дебелина 1mm.

– Должина: 1m или по нарачка.

  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet. Add a review