Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com

Дозни

Широка палета на разводни кутии (надградни и вградни), достапни во различни димензии и изведби. Разводните кутии се со степен на заштита IP55 и се изработени со високо-квалитетен изолационен самогасив материјал.