Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
brener 600kw
  • brener 600kw

ГП 100-600kw

• Идеален за затоплување на големи објекти
• Направен од квалитетен инокс материјал со дебелина од 3-6мм. Отпорен од топлина
• Ниски трошоци на инсталација
• Прилагодлив на повеќе типови на котли на дрва, јаглен и нафта
• Автоматско палење за 3мин.
• Опремен со мерен инструмент за контрола на вода во котел
• Три степени на режим на работа (на сила kW)
• Три начини во тек на работа: самостојно, рачно и автоматски
• Фото-сензор за контрола на пламен
• Опремен со термостат за заштита од прегревање и поврат на пламен
• Опремен со сигурносен термостат за заштита од прегревање на котелот
• Автоматски рестарт во тек на работа при снемување на ел. енергија
• Висока искористеност на согорување до 95%
• Ниска емисија на штетни гасови и CO2
• Контролер  надворешна монтажа
  • Технички спецификации
  • Видео
  • Галерија
• Идеален за затоплување на големи објекти
• Направен од квалитетен инокс материјал со дебелина од 3-6мм. Отпорен од топлина
• Ниски трошоци на инсталација
• Прилагодлив на повеќе типови на котли на дрва, јаглен и нафта
• Автоматско палење за 3мин.
• Опремен со мерен инструмент за контрола на вода во котел
• Три степени на режим на работа (на сила kW)
• Три начини во тек на работа: самостојно, рачно и автоматски
• Фото-сензор за контрола на пламен
• Опремен со термостат за заштита од прегревање и поврат на пламен
• Опремен со сигурносен термостат за заштита од прегревање на котелот
• Автоматски рестарт во тек на работа при снемување на ел. енергија
• Висока искористеност на согорување до 95%
• Ниска емисија на штетни гасови и CO2
• Контролер  надворешна монтажа