Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
0548677e6432786dd8df61eb3aaec139_L
  • 0548677e6432786dd8df61eb3aaec139_L
  • 3 (2)
  • 1 (2)
  • tropolni_table
  • tropolen_skica

Трополни осигурувачи со прекинувач

SR 17 трополниот осигурувач со прекинувач наменет за работен напон до 690V, номинална струја до 630А, при фреквенција од 50Hz, се употребува во дистрибутивни системи како главен енергетски прекинувач, изолиран прекинувач, сигурносен прекинувач, прекуструјна заштита и заштита при краток спој.

  • Description
  • Reviews (0)

Description

Тип на раставувач Големина на осигурувачот Номинална струја  (А)
SR17B-160 NV00, NV000 4,6,10,16,20,25,32,35,40,50,63,80,100,125,160
SR17B-250 NV1 80,100,125,160,200,224,250
Димензии A B C D E F G H K L M O P Q
SR17-160 106 200 83 45 47.5 177 60 155 109 181 103 205 110 17
SR17-250 185 315 112.5 66 199 84 220 70 105 115 294 183 20

Reviews

There are no reviews yet. Add a review