Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com

Дополнителни елементи

Изработка на резервоари од лим или инокс за пелети од 75, 150 и 250 кгр.

dopolnitelni-elementi-gorilnici-na-peleti