Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com

Резервни делови

1. Контролер REG-03/1C – Потекло Полска

IMG_0052

 

2. Контролер REG-01/2C – Потекло Полска

REG03C

 

3. Вентилатор радијален 270м3 или 400м3 -Потекло Италија

ventiler

 

4. Мотор со редуктор 25W – Потекло Америка

ventilator

 

5. Керамички греач 470W – Потекло Јапонија

keramicki-greci

6. Контролер за процес за согорување

thumbnail12