Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
1 (5)
 • 1 (5)
 • gmc9
 • gmc12
 • gmc18
 • gmc22
 • gmc22-2
 • gmc32
 • gmc40
 • gmc65
 • gmc85
 • gmc125
 • gmc150

GMC Контактор

GMC серијата на електромагнетни АС контактори, употребливи при фрекфенција  50/60Hz, номинален напон до 1000V и струја од 9 до 85A во режим на работа АС3. Главна примена му е за формирање и прекинување електричен круг на долги растојанија, старт, стоп и контрола на АС мотори и грејни тела. Се употребува во комбинација со LKH биметалот за формирање на стартен круг за  АС мотори.

 • Description
 • Технички спецификации
 • Електричен живот
 • Reviews (0)

Description

pomosen2

Намотка за GMC
Стандардно 220 V / 50Hz
Дополнително

24 V / 50Hz

48 V / 50Hz

110 V / 50Hz

380 V / 50Hz

pomosen3

Помошен контакт за GMC (AU-4)

Се поставува на горната страна од контакторот и се состои од 2 работни контакти (NC) и 2 мирни контакти (NO). Декларирана струја на контактите е 10А. Сертифицирано според IEC 60947.

pomosen2

Страничен помошен контакт за GMC

Се поставува на левата или десната страна од контакторот и се состои од 1 работен (NC) и еден мирен контакт (NO). Декларирана струја на јонтактите е 10А. Сертифицирано според IEC 60947.

Reviews

There are no reviews yet. Add a review