Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com

Производи од метал

Машина за лупење кора на бадеми

Мали транспортери

Перка за вентилатор

Плински разводник за во кујна

Контејнер за плински боци

Фаќач за пепел

Хидраулична преса за глинени производи

Машина за лепење најлон кеси

Печка за леб и пецива

Транспортен товарен лифт

Крст за на црква

Машина за мешање боја

Преса за балирање отпаден материјал

Систем за селектирање прашина

Машина за кршење мигдали со транспортер