Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
55
  • 55

Сигнална сијаличка

Димензија:

Ф9mm

Бои: Жолта / Црвена / Зелена

Напон: 220 VAC

  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet. Add a review