Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com

Стански табли

Стански табли со врвен дизајн изработени од самогасива пластика отпорна на топлина до 105 ° С. Достапни во ОГ и Вградна изведба со вградени краткоспојни клеми.

 • 68

  Вградни табли


  ТИП Модули Монтажа Големина
  TSM-4 4 вградна 136x220x80
  TSM-6 6 вградна 172x220x80
  TSM-8 8 вградна 210x220x80
  TSM-12 12 вградна 280x220x80
  TSM-18 18 вградна 396x250x92
  TSM-24 24 вградна 300x350x88
  TSM-36 36 вградна 300x482x88
 • 64

  ОГ табли


  ТИП Модули Монтажа Големина
  TSM-4 4 OГ 112x198x85
  TSM-6 6 OГ 148x198x85
  TSM-8 8 OГ 184x198x85
  TSM-12 12 OГ 254x198x85
  TSM-18 18 OГ 362x220x88
  TSM-24 24 OГ 270x326x88
  TSM-36 36 OГ 270x458x88