Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com

Индикатори

Сигнални сијалички во стандардна и LED изведба со неколку големини и бои на сигнализација.