Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
slajd
1
2
StartPic1
StartPic4
StartPic5
za-bnr

Кои сме ние?

Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес

Компанија Прометал Дооел Велес е основана во 1992 година. Од нејзиното основање до денес се занимава со метало-преработувачка дејност. Други полиња на кои што сме успешни од 2005 се занимава со трговија со електро материјали со малопродажен објект на улица Благој Ѓорев 88 Велес. Официјален застапник за брендовите MAN-DRA, EL-BI , ABB како и други реномирани производители. Од 2013 отпочнавме со производство и изведба на горилници на пелети со посебен акцент на индустриски дизајни за пекарска, млечна, прехрамбена индустрија како и за економично затоплување на мали и средни објекти за домување.

prometal-1