Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com

Автомат за скалично светло

 • image002domasna

  Автомат за скалично светло

  • Електро-механичка конструкција.

  • Реактивирање во режим на одбројување.

  • Нема потрошувачка на енергија кога не е во активен режим.

  • Надворешен прекинувач за вклучување на светилките.

  • Едноставен начин на поврзување и употреба.