Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
4 (1)
  • 4 (1)
  • 5 (1)

Звучен аларм (Бузер)

Димензија:

Փ22mm

Индикација:

Со/Без LED

Напон:

220 VAC

  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet. Add a review