Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
052250dc50138371fd04f19c188f0143_L
  • 052250dc50138371fd04f19c188f0143_L
  • sina1
  • sina2
  • siva1
  • siva2
  • zelena1
  • zelena2

ВС клеми

  • Description
  • Reviews (0)

Description

Сина ВС клема

sina1
sina2

Сива ВС клема

siva1
siva2

ВС клема заземјување

zelena1
zelena2

ВС клема JXB-2.5/35 JXB-4/35 JXB-6/35 JXB-10/35 JXB-16/35 JXB-35/35 JXB-70/70
ВС клема за заземјување ЕК-2.5/35 ЕК-4/35 ЕК-6/35 ЕК-10/35 ЕК-16/35 ЕК-35/35

Крајна затезна плочка

krajna_zatezna

Крајна плочка

krajna_plocka

Reviews

There are no reviews yet. Add a review