Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com

Контакт информации

За сите дополнителни информации контактирајте не или пишете ни.

Продавница на мало ПРОМЕТАЛ Дооел Велес

Производствен погон

КОНТАКТ ИНФО

ул. „Тодорче Николов“ 29а, Велес
ул. „Вељко Влаховиќ“ 29а, Велес
Продавница – Благој Ѓорев 88, Велес
+389 (0)75 698 552
+389 (0)70 31 55 40
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com

ПИШЕТЕ НИ

Сите полиња со * се задолжителни!