Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com

Штедливи светилки NVC

 • cimg1319798881817a0b87c8b4a5b09390d4c2ae24ca96_L

  Штедливи светилки NVC

  • Штедливи светилки од новата генерација на NVC.
  • Заштедете до 80% енергија во споредба со обичните електрични светилки. Како и 10 пати подолг живот.
  • Исклучително погодни за вградување во повеќето расветни тела.
  • На просторијата ѝ даваат природна и пријатна светлина.
  • 6 месеци гаранција.