Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com

Сигнализација

Широк избор на ДИН сигнални уреди (светлечки и акустични) со врвен квалитет и сигурност.

 • 3

  ДИН ЅВОНО

  Наменето е за акустична сигнализација во домаќинства или деловни простории.

 • 2

  ДИН Сигнална сијаличка

  Овозможува визуелна сигнализација на мрежниот или командниот напон.

 • 1

  Помошен контакт за автоматски осигурувач

  Наменет е за сигнализација при прекин на главното енергетско коло на автоматскиот осигурувач. Со него се овозможува далечинска контрола на главното енергетско коло.