Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
4695cb3b19cbf906e45dac0da0913068_L
  • 4695cb3b19cbf906e45dac0da0913068_L
  • 8
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Коректор на напон

Коректорот на напон се употребува за корекција на мрежниот напон со што се овозможува на уредите во домаќинството и индустријата да функционираат нормално.

  • Description
  • Reviews (0)

Description

 

Reviews

There are no reviews yet. Add a review