Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com

ПОК канали

  • 77e3798bb9782084333898c5f75d9aab_L

    ПОК канали

    ПОК канали изработени од самогасива компактна пластика, наменети за спровод на електрични кабли, обезбедувајќи соодветна заштита за самите кабли како и за опкружувањето.