Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
13f34e2b533e12c6166f88368dcd8c07_L
  • 13f34e2b533e12c6166f88368dcd8c07_L
  • 113
  • skica2
  • 112
  • 111
  • skica1

Бакарен изолиран краткоспојник

Бакарен изолиран краткоспојник за автоматски осигурачи

  • Description
  • Reviews (0)

Description

112
111
skica1
13f34e2b533e12c6166f88368dcd8c07_L
113
skica2

 

Tип

Номин.струја (А)

Номин.напон (V)

Број на осигурувачи

Број на полови

Должина

(m)

BB10 1/40

40

400/1000

54

1

1

BB10 1/63

63

400/1000

54

1

1

BB30 1/40

40

400/1000

54

3

1

BB30 1/63

63

400/1000

54

3

1

Reviews

There are no reviews yet. Add a review