Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
c3997142576e6f4d163ead570965368d_L
  • c3997142576e6f4d163ead570965368d_L
  • 2

Потпорен изолатор

  • Description
  • Reviews (0)

Description

c3997142576e6f4d163ead570965368d_L
potporen-crven
2
potporen-crn

 

Тип

SM-25

SM-30

SM-35

SM-40

SM-51

SM-76

Напрегање (1 bs)

500

550

600

650

1000

1500

Вртлив момент (ft 1bs)

6

8

10

10

20

40

Напон (kv)

6

8

19

12

15

25

Навртка (mm)

6

8

8

8

8

10

Тежина (g)

28

44

50

86

83

233

 Стандарди:DIN 46277, CENELEC, EN50.022, EN50.023, EN50.035

 

Reviews

There are no reviews yet. Add a review