Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
64d93d666355a43c4a86679a030d35b6_L
  • 64d93d666355a43c4a86679a030d35b6_L

Изолирани кабел папучи

Изолираните кабел папучи се добар избор за завршна конекција на кабли. Се изработуваат во повеќе типови (окасти, виљушкасти папучи, туљци и автоклеми).

  • Description
  • Reviews (0)

Description

Окасти RV

1 (1)
image002
tabela1

Виљушкасти SV

2 (1)
image006
tabela2 (1)

Туљци Е

5
image010
tabela3

Автоклеми

4
image014
tabela4

Reviews

There are no reviews yet. Add a review