Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
220c08548cac211cc7db219bb52f46cf_L
  • 220c08548cac211cc7db219bb52f46cf_L
  • 2
  • 1
  • MDS avtomatski osiguruvac

Автоматски осигурувачи

Наменет е за заштита од краток спој и струјно преоптоварување кај електро мотори, автоматика, куќна инсталација, дистрибутивни системи, осветлување, греење и тн, Кај овој тип на осигурувачи е применета најнова технологија. Неговите одлични перформанси се засновани на големата способност за брз прекин на електричниот лак и зголемената безбедност во случај на куса врска.

  • Additional information
  • Reviews (0)

Additional information

Број на полови

1 пол, 2 пола и 3 пола

Декларирана струја (A)

6, 10, 16, 20, 25, 32, 40, 50, 63

Капацитет на прекинување (A)

8000

Работен напон (V)

230/400

Работна фреквенција (Hz)

50/60

Работна температура на околината

-30 до 70°C

Изведба

B, C

Електрична издржливост

не помалку од 6000 операции

Механичка издржливост

не помалку од 20000 операции

Класа на заштита

IP20

Reviews

There are no reviews yet. Add a review