Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
22c02097e4438bd2f2f3fe4a6a3ab0e1_L
  • 22c02097e4438bd2f2f3fe4a6a3ab0e1_L
  • 3 (3)
  • 1 (2)

Микро реле со подножје (8 пина)

  • Description
  • Reviews (0)

Description

s1
2z

Контакт:
2 x 5A (250VAC, 30VDC)

s2
1z

Контакт:
10A (250VAC, 30VDC)

Reviews

There are no reviews yet. Add a review