Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
0b1ad7a7b79268a1f4558db78e092446_L
 • 0b1ad7a7b79268a1f4558db78e092446_L
 • 8
 • 7
 • 6
 • 5
 • 4
 • 10
 • 3
 • 1

УТЕ Приклучници

УТЕ приклучниците се употребуваат за приклучување на уреди и машини со максимални струја до 125 А и напон до 400 V. Издржливи се во најразлични индустриски услови, со заштита од влага и отпорност од удари. Квалитетната изработка овозможува долгогодишна континуирана употреба.

 • Description
 • Reviews (0)

Description

Серија

I (A)

Тип

U (V)

Број на полови

013

16

машки

230/400

2P+E

014

16

машки

400

3P+E

015

16

машки

400

3Р+N+E

113

16

женски ОГ

230/400

2P+E

114

16

женски ОГ

400

3P+E

115

16

женски ОГ

230/400

3P+E

413

16

женски вграден

230/400

2Р+Е

414

16

женски вграден

400

3Р+Е

415

16

женски вграден

400

3Р+N+E

023

32

машки

230/400

2Р+Е

024

32

машки

400

3Р+Е

025

32

машки

400

3Р+N+E

123

32

женски ОГ

230/400

2P+E

124

32

женски ОГ

400

3P+E

125

32

женски ОГ

400

3P+N+E

423

32

женски вграден

230/400

2P+E

424

32

женски вграден

400

3P+E

425

32

женски вграден

400

3P+N+E

035

63

машки

400

3P+N+E

135

63

женски ОГ

400

3P+N+E

045

125

машки

400

3P+N+E

145

125

женски ОГ

400

3P+N+E

 

Reviews

There are no reviews yet. Add a review