Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
8
  • 8
  • 6
  • 3
  • 2
  • 1
  • 5

Вградни табли


ТИП Модули Монтажа Големина
TSM-4 4 вградна 136x220x80
TSM-6 6 вградна 172x220x80
TSM-8 8 вградна 210x220x80
TSM-12 12 вградна 280x220x80
TSM-18 18 вградна 396x250x92
TSM-24 24 вградна 300x350x88
TSM-36 36 вградна 300x482x88
  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet. Add a review