Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
4
  • 4
  • 6
  • 5
  • 3.jpg
  • 2.jpg
  • 1.jpg

ОГ табли


ТИП Модули Монтажа Големина
TSM-4 4 OГ 112x198x85
TSM-6 6 OГ 148x198x85
TSM-8 8 OГ 184x198x85
TSM-12 12 OГ 254x198x85
TSM-18 18 OГ 362x220x88
TSM-24 24 OГ 270x326x88
TSM-36 36 OГ 270x458x88
  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet. Add a review