Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
c99e3db826c0f4cc2688a36ce3b60e1a_L
  • c99e3db826c0f4cc2688a36ce3b60e1a_L
  • 1
  • 2
  • 3

Заштитна фид склопка

Фид склопката серија MDZ е наменета да го прекине струјниот круг за помалку од 0,1 секунда во случај на доземен спој или проток на струја надвор од струјниот круг. Најновата технологија при изработка на производот овозможува голема издржливост на краток спој (6 кА).

  • Description
  • Additional information
  • Reviews (0)

Description

Фид склопката серија MDZ е наменета да го прекине струјниот круг за помалку од 0,1 секунда во случај на доземен спој или проток на струја надвор од струјниот круг. Најновата технологија при изработка на производот овозможува голема издржливост на краток спој (6 кА).

Фид склопката- серија MDZ е изработена и тестирана по стандардот IEC1008. Се применува како заштита во домашни услови, индустрија и т.н. користи електромагнетен механизам и се употребува исклучиво за наизменичен напон 230V/50Hz монофазно или 400V/50Hz трифазно.

Additional information

Број на полови

2 пола , 4 пола

Декларирана струја (А)

25, 40, 63

Декларирана струја на доземен спој (mА)

30, 300, 500

Доземен спој при кој нема да има реакција

< 0.5 In

Деклариран напон (V)

230, 400

Време на исклучување при доземен спој

< 0.1 секунда

Издржливост при краток спој (А)

6000

Механичка издржливост(број на исклучувања)

> 3000

Степен на заштита

IP20

Сертификат

Потврдено со Сертификат SEMKO по IEC1080

Reviews

There are no reviews yet. Add a review