Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
1
  • 1

Помошен контакт за автоматски осигурувач

Наменет е за сигнализација при прекин на главното енергетско коло на автоматскиот осигурувач. Со него се овозможува далечинска контрола на главното енергетско коло.

  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet. Add a review