Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
817a0b87c8b4a5b09390d4c2ae24ca96_L
 • 817a0b87c8b4a5b09390d4c2ae24ca96_L
 • cimg1319798881
 • cimg1319802727
 • cimg1319799687

Штедливи светилки NVC

 • Штедливи светилки од новата генерација на NVC.
 • Заштедете до 80% енергија во споредба со обичните електрични светилки. Како и 10 пати подолг живот.
 • Исклучително погодни за вградување во повеќето расветни тела.
 • На просторијата ѝ даваат природна и пријатна светлина.
 • 6 месеци гаранција.
 • Description
 • Reviews (0)

Description

Модел Моќност W Напон V Тип на фасонка Боја CRI Ra Осветлување lm Живот ч.
SP 9/843 9 220 E14 4300K 82 536 10000
SP 9/827 9 220 E14 2700K 82 560 10000
FMS9/843 9 220 E27 4300K 82 536 10000
FMS 9/827 9 220 E27 2700K 82 560 10000
FMS 13/843 13 220 E27 4300K 82 772 10000
FMS 13/827 13 220 E27 2700K 82 793 10000
FMS 15/843 15 220 E27 4300K 82 890 10000
FMS 15/827 15 220 E27 2700K 82 912 10000
FTE 18/843 18 220 E27 4300K 82 1105 10000
FTE 18/827 18 220 E27 2700K 82 1170 10000
FMS 23/843 23 220 E27 4300K 82 1526 10000
FMS 23/827 23 220 E27 2700K 82 1605 10000
FAS 32/843 32 220 E27 4300K 82 2230 10000
FAS 32/827 32 220 E27 2700K 82 2273 10000
FAS 45/843 45 220 E27 4300K 82 2700 10000
FAS 45/827 45 220 E27 2700K 82 2700 10000

Reviews

There are no reviews yet. Add a review