Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com

Производи

 • 5 (1)4 (1)

  Звучен аларм (Бузер)

  Димензија:

  Փ22mm

  Индикација:

  Со/Без LED

  Напон:

  220 VAC

 • 64d93d666355a43c4a86679a030d35b6_L

  Изолирани кабел папучи

  Изолираните кабел папучи се добар избор за завршна конекција на кабли. Се изработуваат во повеќе типови (окасти, виљушкасти папучи, туљци и автоклеми).

 • da8a96cfc8ca1dd33bc42677c8b9c7c6_L

  Кабел папучи

  Кабел папучите се употребуваат за да се обезбеди добро спојно место за конектирање на каблите. Се изработуваат во повеќе типови (бакар-алуминиум на гмечење, бакар на гмечење и штрафење).

 • 954fb0ebf1d84fb921bfb0b6e045d57f_L

  Кабелски стеги

   КАБЕЛСКИ СТЕГИ

  Тип

  (mm)

  2.5 X 60

  2.5 X 120

  3.5 X 200

  4.8 X 250

  4.8 X 380

  7.9 X 200

  7.9 X 250

  7.9 X 400

  9 X 550

  9 X 920

  10 X 500

  10 X 700

  2.5 X 80

  3.5 X 150

  4.8 X 180

  4.8 X 300

  7.9 X 150

  7.9 X 250

  7.9 X 300

  7.9 X 450

  9 X 650

  9 X 1020

  10 X 550

  10X920

  2.5 X 100

  3.5 X 180

  4.8 X 200

  4.8 X 350

  7.9 X 180

  7.9 X 300

  7.9 X 350

  7.9 X 500

  9 X 760

  10 X 450

  10 X 600

  10X1020

 • 3b1d237aad44a95e3871fc116e6241517_L

  Конвертори

  Конверторот е претворувач на енергија со кој еднонасочниот напон од батерија или некој друг извор на енергија го претвора во наизменичен напон 220V/50Hz кој понатаму се дистрибуира до потрошувачите.

 • 84695cb3b19cbf906e45dac0da0913068_L

  Коректор на напон

  Коректорот на напон се употребува за корекција на мрежниот напон со што се овозможува на уредите во домаќинството и индустријата да функционираат нормално.

 • 1 (1)2 (1)

  Лед индикаторска сијаличка

  Димензии:

  Ф22mm / Ф16mm

  Бои:

  Црвена / Зелена /    Жолта / Сина

  Напон: 220 VAC