Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
b1d237aad44a95e3871fc116e6241517_L
  • b1d237aad44a95e3871fc116e6241517_L
  • 3
  • 2
  • 1

Конвертори

Конверторот е претворувач на енергија со кој еднонасочниот напон од батерија или некој друг извор на енергија го претвора во наизменичен напон 220V/50Hz кој понатаму се дистрибуира до потрошувачите.

  • Description
  • Reviews (0)

Description

Reviews

There are no reviews yet. Add a review