Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com

Производи

 • 358873fad4914931314b94f2036b503a_L

  Универзален инструмент 3101а

  Карактеристики:

  • Мерење наизменичен (AC) напон –  пет мерни подрачја

  • Мерење еднонасочен (DC) напон – пет мерни подрачја

  • Мерење наизменична (AC) струја – четири мерни подрачја

  • Мерење еднонасочна (DC) струја – четири мерни подрачја

  • Мерење отпорност  – седум мерни подрачја

  • Мерење капацитивност – шест мерни подрачја

  • Мерење на исправност на диода

  • Звучен сигнал при мала отпорност

  • Тастер за замрзнување на дисплејот

  • Исклучување на иснтрументот по одредено време за зачувување на батеријата

  • Позадинско светло на екранот

  • Држач за исправена позиција на инструментот

  • Држач за исправена позиција на инструментот

 • 88f135a483ef01fac8d7b920488085e4_L

  Универзален инструмент JT8500

  Карактеристики:

  • Мерење наизменичен (AC) напон –  две мерни подрачја

  • Мерење еднонасочен (DC) напон – пет мерни подрачја

  • Мерење еднонасочна (DC) струја – пет мерни подрачја

  • Мерење отпорност  – пет мерни подрачја

  • Мерење на исправност на диода

  • Звучен сигнал при мала отпорност

  • Тастер за замрзнување на дисплејот

  • Исклучување на иснтрументот по одредено време за зачувување на батеријата

  • Позадинско светло на екранот

  • Држач за исправена позиција на инструментот

 • ea457adccaa9e569cff05de9b4f3b04d_L

  Универзален инструмент кс3218

  Карактеристики:

  • Мерење наизменичен (AC) напон – автоматско избирање на мерно подрачје

  • Мерење еднонасочен (DC) напон – автоматско избирање на мерно подрачје

  • Мерење наизменична (AC) струја – автоматско избирање на мерно подрачје

  • Мерење еднонасочна (DC) струја – автоматско избирање на мерно подрачје

  • Мерење отпорност  – автоматско избирање на мерно подрачје

  • Мерење на исправност на диода

  • Звучен сигнал при мала отпорност

  • Тастер за замрзнување на дисплејот

  • Исклучување на иснтрументот по одредено време за зачувување на батеријата

 • 80b1ad7a7b79268a1f4558db78e092446_L

  УТЕ Приклучници

  УТЕ приклучниците се употребуваат за приклучување на уреди и машини со максимални струја до 125 А и напон до 400 V. Издржливи се во најразлични индустриски услови, со заштита од влага и отпорност од удари. Квалитетната изработка овозможува долгогодишна континуирана употреба.

 • cimg1319798881817a0b87c8b4a5b09390d4c2ae24ca96_L

  Штедливи светилки NVC

  • Штедливи светилки од новата генерација на NVC.
  • Заштедете до 80% енергија во споредба со обичните електрични светилки. Како и 10 пати подолг живот.
  • Исклучително погодни за вградување во повеќето расветни тела.
  • На просторијата ѝ даваат природна и пријатна светлина.
  • 6 месеци гаранција.
 • Шуко штекерТелефонски приклучок

  Штекери и прекинувачи

  Широката палета на штекери и прекинувачи, кои се дел од богатиот асортиман на Ман-Дра овозможуваат повеќенаменска употреба во домаќинствата и деловните простории. Високиот квалитет и перформанси овозможуваат долготрајна употреба. ТВ, LAN и телефонскиот приклучок се од модуларна изведба, што овозмува нивно комбинирање.

 • 34

  ГП 15 -25 Kw

  • Идеален за затоплување на мали станбени објекти
  • Направен од квалитетен инокс материјал со дебелина од 3-4мм. Отпорен од топлина
  • Ниски трошоци на инсталација
  • Прилагодлив на повеќе типови на котли на дрва, јаглен и нафта
  • Автоматско палење за 3мин.
  • Опремен со мерен инструмент за контрола на вода во котел
  • Три степени на режим на работа (на сила kW)
  • Три начини во тек на работа: самостојно, рачно и автоматски
  • Фото-сензор за контрола на пламен
  • Опремен со термостат за заштита од прегревање и поврат на пламен
  • Опремен со сигурносен термостат за заштита од прегревање на котелот
  • Автоматски рестарт во тек на работа при снемување на ел. енергија
  • Висока искористеност на согорување до 95%
  • Ниска емисија на штетни гасови и CO2
  • Контролер со вградна или надворешна монтажа