Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
2 (1)
  • 2 (1)
  • 1 (1)

Лед индикаторска сијаличка

Димензии:

Ф22mm / Ф16mm

Бои:

Црвена / Зелена /    Жолта / Сина

Напон: 220 VAC

  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet. Add a review