Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
5483e331a9bace540b3a2478fc014e25_L
 • 5483e331a9bace540b3a2478fc014e25_L
 • Префрлувач
 • Тастер стоп црвен
 • Тастер стоп црвен со лед
 • Старт-Стоп со сијаличка
 • Тастер старт зелен
 • Тастер старт црн
 • Тотал стоп со заглавување
 • Тотал стоп (ф40/ф60)

Префрлувачи и тастери

Голем избор на прекинувачи, тастери и сигурносни прекинувачи за автоматика и процесно управување, изработени по европски стандард.

 • Description
 • Reviews (0)

Description

Тотал стоп (ф40/ф60)
Тотал стоп (ф40/ф60)
Тотал стоп со заглавување
Тотал стоп со заглавување
Тастер старт црн
Тастер старт црн
Тастер старт зелен
Тастер старт зелен
Старт-Стоп со сијаличка
Старт-Стоп со сијаличка
Тастер стоп црвен со лед
Тастер стоп црвен со лед
Тастер стоп црвен
Тастер стоп црвен
Префрлувач
Префрлувач

 

Reviews

There are no reviews yet. Add a review