Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
2 (3)
  • 2 (3)

ДМ контактор


Модел Номинален напон (V) Номинална струја на кoнтакт (А) Спецификација
MSGV2-Au20 690 6 2NO
MSGV2-Au 11 690 6 1NO + 1NC

Специфицирани според стандардот IE947.2 и IEC947.4.1

  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet. Add a review