Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
398a8bc2e3f7f879ff0986359513be80_L
  • 398a8bc2e3f7f879ff0986359513be80_L
  • 3 (2)
  • 2 (2)
  • 1 (1)

Реле со подножје (11 пинско)

• Три одделни NC + NO контакти со декларирана струја од 10А
• Вграден LED индикатор
• Голема издржливост (минимум 10 000 000 операции)
• 11 – пинско подножје

  • Description
  • Reviews (0)

Description


AC
DC

Reviews

There are no reviews yet. Add a review