Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
a27a3b73d355048c6bab885897085f62_L
  • a27a3b73d355048c6bab885897085f62_L
  • 1
  • 2
  • 3

Автоматски осигурувачи

Овој производ се употребува за електрични кола за наизменична струја со фреквенција од 50/60Hz , напон помал од 400V и номинална струја до 63A. Неговите одлични перформанси се засновани на големата способност за брз прекин на електричниот лак и зголемената безбедност во случај на куса врска, која кај овој производ изнесува 6000А.

 

  • Description
  • Additional information
  • Reviews (0)

Description

Овој производ се употребува за електрични кола за наизменична струја со  фреквенција од 50/60Hz , напон помал од 400V и номинална струја до 63A. Неговите одлични перформанси се засновани на големата способност за брз прекин на електричниот лак и зголемената безбедност во случај на куса врска, која кај овој производ изнесува 6000А.

 

Additional information

Број на полови

1 пол, 2 пола и 3 пола

Декларирана струја (A)

6, 10, 16, 20, 25, 32, 40, 50, 63

Капацитет на прекинување (A)

6000

Работен напон (V)

230/400

Работна фреквенција (Hz)

50/60

Работна температура на околината

-30 до 70°C

Изведба

B , C

Електрична издржливост

не помалку од 2000 операции

Механичка издржливост

не помалку од 6000 операции

Класа на заштита

IP20

Сертификат

Потврдено со Сертификат SEMKO по IEC1080

Reviews

There are no reviews yet. Add a review