Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com
domasna
  • domasna
  • image002
  • image004
  • image003

Автомат за скалично светло

• Електро-механичка конструкција.

• Реактивирање во режим на одбројување.

• Нема потрошувачка на енергија кога не е во активен режим.

• Надворешен прекинувач за вклучување на светилките.

• Едноставен начин на поврзување и употреба.

  • Description
  • Additional information
  • Reviews (0)

Description

image002
image003
image004

Additional information

Номинален напон

230 V AC

Фреквенција

50 Hz

Ширина

1 модул

Начин на вградување

DIN

Време на подесување

1-7 минути

Тип на поврзување

4 изводи

Тип на контакт

NO (нормално отворен)

Излезна струја на светилките

10А Мах.

Излезна снага

2300 VA, 1300 VA (индуктивен товар)

Материјал на куќиште

Самогасива пластика отпорна на висока температура

Температура

од -10 до +50°C

Класа на заштита

II

Тип на заштита

IP 20

Reviews

There are no reviews yet. Add a review