Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com

Производи

 • 1a27a3b73d355048c6bab885897085f62_L

  Автоматски осигурувачи

  Овој производ се употребува за електрични кола за наизменична струја со фреквенција од 50/60Hz , напон помал од 400V и номинална струја до 63A. Неговите одлични перформанси се засновани на големата способност за брз прекин на електричниот лак и зголемената безбедност во случај на куса врска, која кај овој производ изнесува 6000А.

   

 • 1c99e3db826c0f4cc2688a36ce3b60e1a_L

  Заштитна фид склопка

  Фид склопката серија MDZ е наменета да го прекине струјниот круг за помалку од 0,1 секунда во случај на доземен спој или проток на струја надвор од струјниот круг. Најновата технологија при изработка на производот овозможува голема издржливост на краток спој (6 кА).

 • Шуко штекерТелефонски приклучок

  Штекери и прекинувачи

  Широката палета на штекери и прекинувачи, кои се дел од богатиот асортиман на Ман-Дра овозможуваат повеќенаменска употреба во домаќинствата и деловните простории. Високиот квалитет и перформанси овозможуваат долготрајна употреба. ТВ, LAN и телефонскиот приклучок се од модуларна изведба, што овозмува нивно комбинирање.

 • 3

  ДИН ЅВОНО

  Наменето е за акустична сигнализација во домаќинства или деловни простории.

 • 2

  ДИН Сигнална сијаличка

  Овозможува визуелна сигнализација на мрежниот или командниот напон.

 • 1

  Помошен контакт за автоматски осигурувач

  Наменет е за сигнализација при прекин на главното енергетско коло на автоматскиот осигурувач. Со него се овозможува далечинска контрола на главното енергетско коло.