Добредојдовте на официјалната веб страница на ПРОМЕТАЛ Велес
+389 (0)70 31 55 40
+389 (0)75 698 552
info@prometal.mk
prometaldooel@yahoo.com

стански

 • 1a27a3b73d355048c6bab885897085f62_L

  Автоматски осигурувачи

  Овој производ се употребува за електрични кола за наизменична струја со фреквенција од 50/60Hz , напон помал од 400V и номинална струја до 63A. Неговите одлични перформанси се засновани на големата способност за брз прекин на електричниот лак и зголемената безбедност во случај на куса врска, која кај овој производ изнесува 6000А.

   

 • 2220c08548cac211cc7db219bb52f46cf_L

  Автоматски осигурувачи

  Наменет е за заштита од краток спој и струјно преоптоварување кај електро мотори, автоматика, куќна инсталација, дистрибутивни системи, осветлување, греење и тн, Кај овој тип на осигурувачи е применета најнова технологија. Неговите одлични перформанси се засновани на големата способност за брз прекин на електричниот лак и зголемената безбедност во случај на куса врска.

 • 68

  Вградни табли


  ТИП Модули Монтажа Големина
  TSM-4 4 вградна 136x220x80
  TSM-6 6 вградна 172x220x80
  TSM-8 8 вградна 210x220x80
  TSM-12 12 вградна 280x220x80
  TSM-18 18 вградна 396x250x92
  TSM-24 24 вградна 300x350x88
  TSM-36 36 вградна 300x482x88
 • 1c99e3db826c0f4cc2688a36ce3b60e1a_L

  Заштитна фид склопка

  Фид склопката серија MDZ е наменета да го прекине струјниот круг за помалку од 0,1 секунда во случај на доземен спој или проток на струја надвор од струјниот круг. Најновата технологија при изработка на производот овозможува голема издржливост на краток спој (6 кА).

 • 64

  ОГ табли


  ТИП Модули Монтажа Големина
  TSM-4 4 OГ 112x198x85
  TSM-6 6 OГ 148x198x85
  TSM-8 8 OГ 184x198x85
  TSM-12 12 OГ 254x198x85
  TSM-18 18 OГ 362x220x88
  TSM-24 24 OГ 270x326x88
  TSM-36 36 OГ 270x458x88
 • Шуко штекерТелефонски приклучок

  Штекери и прекинувачи

  Широката палета на штекери и прекинувачи, кои се дел од богатиот асортиман на Ман-Дра овозможуваат повеќенаменска употреба во домаќинствата и деловните простории. Високиот квалитет и перформанси овозможуваат долготрајна употреба. ТВ, LAN и телефонскиот приклучок се од модуларна изведба, што овозмува нивно комбинирање.